Zorg bij Alzheimer Oosterbeek


De ziekte van Alzheimer brengt veel veranderingen met zich mee in uw leven. Daarom is het van belang om externe zorg in te schakelen die zo passend mogelijk is en zo goed mogelijk aansluit bij uw leven. Een opname in een zorginstelling is niet altijd nodig. In veel gevallen kunt u thuis blijven wonen in uw vertrouwde omgeving, mits de zorg kan voldoen aan de zorgeisen die nodig zijn bij de ziekte van Alzheimer.

Ook voor familieleden is de juiste zorg een hele geruststelling. Door Zuster Jansen in te schakelen kan de mantelzorger tot rust komen. Omgaan met de ziekte van Alzheimer is al moeilijk genoeg.

Opgeleide zorgverleners

Wanneer u kiest voor zorg bij de ziekte van Alzheimer in Oosterbeek van Zuster Jansen kiest u voor zorg van uitstekende kwaliteit. Onze zorgverleners zijn zorgvuldig geselecteerd en gespecialiseerd in het bieden van zorg bij de ziekte van Alzheimer. Speciaal voor u wordt er een klein, vast zorgteam opgesteld, van maximaal 5 zorgverleners. Zorgverleners van Zuster Jansen zorgen voor zo min mogelijk veranderingen en zo veel mogelijk continuïteit bij u thuis. Tevens bieden zij intensieve 24-uurs zorg en verpleging.

Kies vandaag nog voor de beste zorg

Een groot voordeel van zorg bij de ziekte van Alzheimer van Zuster Jansen is dat u niet op een wachtlijst terecht komt. U kunt direct starten met de beste zorg bij de ziekte van Alzheimer in Oosterbeek. Kies vandaag nog voor rust en continuïteit bij u thuis. U kunt op meerdere manieren contact opnemen. Onze zorgcoördinator zal zo snel mogelijk samen met u uw situatie in kaart brengen, om u vervolgens een zo passend mogelijke oplossing te kunnen bieden. Met Zuster Jansen komt u verder.

Lees meer bij Zuster Jansen
Gelukkig kon Zuster Jansen zorg op maat bieden. Met 24-uurs zorg kon ik thuis blijven wonen!
dhr. Kranendonk